FITUR

PRODUK

2f58f329

2f58f329

KABEH STANDAR API6A, API6D JEUNG API16 URANG BISA NGALUAR

Pilihan langkung seueur pilihan.

Sok aya produk anu minuhan sarat anjeun

KAGIATAN LINGKUNG DEL Pangiriman CEPAT JEUNG NGABARIKAN JASA CEPAI dimimitian ti taun 2008, ngalayanan pasar langkung ti 10 taun. Sadaya manajemén sareng kontrol kualitas dilaksanakeun sakumaha standar API. Sadaya prosedur produksi dikontrol ketat.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • 11 Nopémber 2018 stream flo perusahaan di Kanada

    Salam wilujeng sumping Canada Stream Flo Company nganjang ka cepai Dina 14:00 pm tanggal 11 Nopémber 2018, Curtis altmiks, sutradara pameseran global Flo Flo Company di Kanada, sareng Trish Nadeau, auditor ranté suplai, dibarengan ku Cai Hui, umum manajer Shang ...

  • 2017.30.3 Oman Perusahaan Perminyakan

    Ngabagéakeun pisan Tuan Shan ti Oman nganjang ka Cepai Tanggal 30 Maret 2017, Mr Shan, sutradara umum Perusahaan Jasa Perminyakan Wétan Tengah di Oman, dibarengan ku panarjamah Mr. Wang Lin, ngadatangan Cepai sacara langsung. Ieu kunjungan Mr Shan ka Cepai anu munggaran. Janten ...

  • 18 Maret 2017 - Palanggan Mesir Mr Khaled

    Sambut pisan nasabah Mesir Mr Khaled sareng réncangna nganjang ka Cepai Dina énjing tanggal 18 Maret 2017, opat nasabah Mesir, Mr.Khaled sareng Mr. hangcame ka Kulon pikeun kunjungan sareng pamariksaan, dibarengan ku manajer perdagangan luar negeri Liang Yuexing. . Dina 20 ...

  • 8 Maret 2017 Bestway oilfield Inc.

    Ngabagéakeun pisan Mr.Gus.Dwairy, kapala BESTWAY OILFIELD INC., AS, mingpin rombongan pikeun nganjang ka CEPAI. Kaping 8 Maret 2017, kapala INTARA ING WILAYAH INC., Mr.Gus Dwairy, Mr.Ronny. Dwairy sareng Mr. Li Lianggen sumping ka Cepai kanggo kunjungan sareng panyilidikan kana diskus ...

  • Hormat wilujeng sumping Mr. Paul Wang, Pupuhu C&W International Fabricators of the United States kanggo nganjang ka perusahaan urang, sareng masihan pitunjuk pikeun padamelan urang.

    Jam 9:00 enjing tanggal 7 Maret, Paul Wang, Ketua C&W International Fabricators Amérika Serikat, dipirig ku Zhong Cheng, manajer cabang Shanghai, aranjeunna sumping ka Cepai Group kanggo kunjungan sareng panyilidikan. Pak Liang ...