Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • CASING HEADS

    CASING SIRAH

    Asesoris Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH 
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Christmas Tree and Wellheads

    Tangkal Natal sareng Wellheads

    Tangkal Natal Standar sareng Wellheads saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4
    Kelas Bahan: AA ~ HH
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2
    Kelas Suhu: LU
  • Metal Two-Piece Floating Ball Valve

    Klep Bola Bola Dua-Piece Logam

    Standar Ball Valves saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • BALL SCREW OPERATOR Gate Valve

    Operator SCREW BOLA Klep Gerbang

    Klep gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH 
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2  
    Kelas Suhu: LU
  • DUAL PLATE CHECK VALVE

    Klep Cék Plat Ganda

    Katup gerbang Cék Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 T
    kelas kaisar: LU
  • Expanding Through Conduit Gate Valve for API6A Standard

    Ngembang Ngalangkungan klep Gerbang Conduit pikeun API6A Standar

    Klep Gerbang WKM standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21 pang anyarna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Hydraulic Operated Gate Valve

    Klep Gerbang Dioperasikeun Hidrolik

    Katup gerbang hidrolik standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Screw Type Mud Valve for API6A Standard

    Screw Type Mud Valve pikeun API6A Standar

    Katup leutak standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2  
    Kelas Suhu: LU
  • Manual Gate Valve for API6A Standard

    Manual Gate Valve pikeun API6A Standar

    Katup klep standar FC saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: PU
  • External Sleeve Cage Chock Valve

    Kandang Sleeve Cage Chock Valve

    Katup Chock standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU