Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Cast steel globe valve

    Klep dunya bola baja

    Cast Globe Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Cast Globe Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.
  • Forged steel globe valve

    Klep globe baja palsu

    Fordge Globe Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun ngahalangan atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Fordge Globe Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.