Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Flat valve

    Klep datar

    Klep gerbang FC, ditampilkeun ku kinerja tinggi sareng panyegelan bi-directional, didesain sareng didamel numutkeun téknologi paling canggih di dunya. Mangrupikeun pasangan ti klep gerbang FC anu masihan performa anu saé dina layanan tekanan tinggi. Éta lumaku pikeun sumur minyak sareng gas, tangkal Natal sareng cekik sareng maéhan manifold dipeunteun 5,000Psi dugi 20.000Psi. Teu aya alat khusus anu diperyogikeun nalika ngagentos gapura sareng korsi.