Manifolds

Pedaran pondok:

Katup klep standar FC saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: PU


Detil Produk

Tanda Produk

图片1

Manifolds cekik

Choke Manifold diadopsi pikeun ngaéksekusi téknik sumur-pangeboran anyar tina tekanan kasaimbangan. Choke Manifold tiasa nyingkahan polusi lapisan minyak sareng ningkatkeun kagancangan pangeboran sareng kontrol blowout kalayan épéktip. Manifold choke diwangun ku klep choke, valves gate, line pipa, fittings, pressure gauges sareng komponenana. CEPAI Drilltech nyayogikeun rupa-rupa choke manifold ti 2-1 / 16 "~ 4-1 / 16", kalayan tekanan kerja 2.000PSI ~ 20,000PSI sakumaha per API SPEC 16C / 6A.

Maéhan Manifolds

Maéhan manifold mangrupikeun perlengkapan anu diperyogikeun dina sistem pangendali sumur pikeun ngompa cairan pangeboran kana laras sumur atanapi nyuntikkeun cai kana sumur. Éta diwangun ku klep cek, klep gerbang, tolok tekanan sareng pipa garis. CEPAI nyayogikeun sababaraha rupa pembunuhan ti 2-1 / 16 "~ 4-1 / 16", kalayan tekanan kerja 2000PSI ~ 20,000PSI sakumaha per API SPEC 16C / 6A.

2

Manifolds leutak pangeboran

Pangeboran leutak manifold diwangun ku klep leutak, serikat bunderan tekanan tinggi, union inti tekanan tinggi, tee, selang tekanan tinggi, siku, pengukur tekanan, sareng sendi anjing sareng sajabana 2.000PSI ~ 10.000PSI sakumaha per API SPEC 16C / 6A

Manifolds Tés Surface

Konfigurasi standar tangkal tés permukaan aya. Ieu biasana diwangun ku swab, master luhur, produksi, sareng maéhan klep garis. Desain ogé sayogi kalayan klep master anu langkung handap anu aya di handapeun swivel. Tés Permukaan atanapi Tangkal Campur Sumur ukuranana tina 3 1/16 "dugi ka 7 1/16" sareng 5,000 psi dugi ka 15.000 psi (suhu ti -50 ° F dugi ka 350 ° F). Konfigurasi khusus ogé sayogi nalika pamundut.

Tekanan Tinggi Choke & Maéhan Manifolds

Ku ngalebetkeun komponén sapertos Cokél adjustable sareng Positip, Céng Pangeboran Hidrolik, API Flanges, Union Hammer Lug, API Studded Crosses sareng Tees, Adaptor, Spol, Blinds, Crossovers sareng Fittings, Choke Control Console, High Pressure Manifold Pressure, High Pressure Gate Valves (Klep Gerbang Manual sareng Hidrolik), Klep Colok Tekanan Tinggi, Palang Palsu, Tees Palsu, Siku Radius Panjang, Majelis Diuji Tekanan, Fittings Diuji Tekanan Sacara Pribadi sareng Valves Gate, Vales Leutak, Fittings Manifold Drop Forged, Chokes, Valves Choke Pressure Tinggi , Valves Check Pressure Tinggi, Hammer Union Forged Tees sareng Siku gumantung kana aplikasi tina kasadiaan saham urang sorangan, CEPAI tiasa ngendalikeun kualitas sareng program sistem anu rumit pisan. CEPAI hoyong pisan damel sareng klien pikeun nyayogikeun solusi anu pas pikeun proyek masing-masing. Dimana lumaku atanapi pikeun nyumponan sarat klien sareng disayogikeun sadayana disahkeun ku otoritas pihak katilu mandiri.

3
4
5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk