Klep Gerbang Dioperasikeun Hidrolik

Pedaran pondok:

Katup gerbang hidrolik standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:
CEPAI ngarancang klep Gerbang Hidrolik API-6A janten klep wellhead, éta lumaku pikeun sumur minyak sareng gas. Éta dirarancang, didamel sareng diuji sakumaha per API Spésip. 6A. Klep kabuka sareng caket dikawasa ku piston hidrolik, anu tiasa langkung aman sareng gancang, paking batang klep sareng korsi mangrupikeun struktur panyegelan énergi anu elastis, anu ngagaduhan kinerja segel anu saé, sareng klep sareng batang buntut kasaimbangan, torsi klep handap sareng fungsi indikasi, komo deui, aktuator dobel dobel meryogikeun kakuatan hidrolik pikeun muka sareng nutup, anu tiasa nyayogikeun kontrol positip nalika damel. Klep gerbang HYD sering dianggo dina industri minyak sareng gas. Catetan: Aktuator hidrolik: tekanan kerja 3000psi sareng sambungan NPT 1/2 "

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang hidrolik standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk HYD GATE VALVE:
◆ Balancing bobot anu ngamungkinkeun gerbang tetep dina posisi kecuali kakuatan hidrolik disayogikeun ka actuator pikeun positif buka atanapi nutup klep

◆ Gerbang kana korsi, korsi kana awak, segel bonét sareng batang tukang téh logam kana panyegelan logam
◆ Aktuér akting dobel linier ngajamin klep muka gancang dina 30 detik.

Nami Klep Gerbang Hidrolik
Modél Klep gerbang HYD
Tekanan 5000PSI ~ 20000PSI
Diameter 1-13 / 16 "~ 13-5 / 8" (46mm ~ 346mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Data Téknis tina BSO Gate Valve.

Nami

ukuran

tekenan (psi)

Spésifikasi

Klep gerbang sekrup bola

3-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

4-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

9 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

Poto Produksi

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami