Klep Cék Plat Ganda

Pedaran pondok:

Katup gerbang Cék Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 T
kelas kaisar: LU


Detil Produk

Tanda Produk

CEPAI urang API6A Check Valves tiasa dibagi kana tilu jinis, nyaéta Swing check Valve, Piston Check Valve sareng Lift Check Valve, sadaya valves ieu didesain sakumaha per standar API 6A 21th edition. Éta ngalir dina hiji arah sareng sambungan tungtung anu dituturkeun ku API Spesifikasina 6A, segel logam-ka-logam nyiptakeun kinerja anu stabil pikeun tekanan tinggi, kaayaan suhu luhur. Éta dipaké pikeun manifolds Chock sareng tangkal Natal, CEPAI tiasa nawiskeun ukuran bél tina 2-1 / 16 dugi ka 7-1 / 16 inci, sareng tekananana dibasajankeun 2000 dugi 15000psi.

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang Cék Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:
◆ Segel anu bisa dipercaya, sareng langkung seueur tekanan anu langkung hadé
◆ noise geter leutik

◆ Permukaan panyegelan antara gerbang sareng awak dilas ku alloy keras, anu ngagaduhan performansi resistansi anu saé
◆ Struktur klep cek tiasa janten Angkat, Ayun atanapi Piston.

Nami Pariksa Klep
Modél Piston Type Check Valve / Angkat Type Check Valve / Swing Type Check Valve
Tekanan 2000PSI ~ 15000PSI
Diameter 2-1 / 16 ~ 7-1 / 16 (52mm ~ 180mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (Kelas KU)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Poto Produksi

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami