CASING SIRAH

Pedaran pondok:

Asesoris Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH 
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

CEPAI ngadamel sirah tubing / casing, gantungan sareng adaptor Flensa dina sadaya ukuran sareng peringkat tekanan. Sirah casing mangrupikeun bagian panghandapna tina rakitan sirah sareng teras nyambung kana tali casing permukaan. Éta ngadukung sumur pengeboran saterusna sareng alat parantosan. Flensa Adaptor anu populér nyaéta Flange Adaptor studded ganda, Flensa Pendamping, sareng Adaptasi X Union. Konsumén tiasa nganggo Flange Adaptor pikeun transisi dina ukuran nominal sareng / atanapi peringkat tekanan. Flanges Adaptor gaduh jangkungna minimum minimum, atanapi kandel anu ditangtoskeun pelanggan, saluyu sareng pertimbangan desain. Tutup tangkal dipasang di luhur Tangkal Natal pikeun aksés gancang kana tubing bore-via Tester of Lubricator Adapter pikeun uji coba liang handapeun, masang klep tekanan balik sareng sajabana. Adaptor Tés Lubang Bawah dianggo dimana unit anu teu terpadu langkung pikaresep. Adaptor ieu dilengkepan dina sababaraha ukuran, sareng tekanan damel dugi ka 20,000PSI.

Spesifikasi Desain:
Asesoris Standar saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:

◆ C-22 nampi gantungan casing panyambung C-21 anu henteu otomatis tipe cingir segel H, C-22 & C-122 gantungan casing sealing otomatis.
◆ C-22-BP-ET ngagaduhan sekrup lockdown mangkok-pelindung dina flange luhur.
◆ C-22 ngaleungitkeun kabutuhan pikeun sekrup lockdown pikeun ngajaga pelindung mangkok.
◆ Persiapan handap tiasa nganggo benang jalu, bikangna dibalur,
◆ Ngarojong nyegah blowout sedengkeun liang dibor pikeun tali casing salajengna.
◆ Nyayogikeun pikeun nunda sareng ngepakkeun tali casing salajengna.
◆ Nyayogikeun toko pikeun aksés annular.
◆ Nyayogikeun pikeun nguji BOP nalika ngebor.

◆ Mangkok lempeng nyegah ngaganjel-ngonci pelindung mangkok, gantungan casing sareng colokan uji.
◆ Seal bore kurang kamungkinan bakal ruksak nalika pangeboran.
◆ Pelat dasar anu tiasa dicandak sayogi pikeun sirah C-22 nyéépkeun waktos
sareng nambihan nilaina kusabab pemanfaatan anu langkung saé pikeun milik milik konsumén.
◆ C-22-EG ngirangan jumlah jalur kabocoran, nurunkeun biaya sareng ningkatkeun kaamanan
sabab teu kedah damel di handapeun BOPs.

 

Nami TUBING / CASING HEAD / HANGERS / ADAPTER / GOATS / FLANGE / CROSS / TEE
Modél AKSESORI
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Diameter 1-1 / 16 "~ 13-5 / 8"
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2


Data Téknis tina
Flange pendamping.

FLANGE PERUSAHA

Ukuran Flange (ID)

Ukuran Casing

WP

Ukuran Flange (ID)

Ukuran Casing

WP

11 "

5 1/2 "OD

2.000

11 "

7 5/8 "OD

5.000

11 "

5 1/2 "OD

3.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

2.000

11 "

5 1/2 "OD

5.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

3.000

11 "

7 "OD

2.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

5.000

11 "

7 "OD

3.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

2.000

11 "

7 "OD

5.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

3.000

11 "

7 5/8 "OD

2.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

5.000

11 "

7 5/8 "OD

3.000

11 "

9 5/8 "OD

10.000


Data Téknis tina
 Flange Adaptor Studded Ganda

GANDA PELAJARAN ADAPTER GANDA

Katerangan

Kandel flange (mm)

Katerangan

Kandel flange (mm)

2-1 / 16 "x5M Ka 3-1 / 8" x5M                                           

70

11 "x15M Ka 18-3 / 4" x15M      

256

2-1 / 16 "x10M Kana 4-1 / 8" x10M                                    

80

11 "x5M Ka 13-5 / 8" x5M       

144

3-1 / 16 "x10M Kana 4-1 / 8" x10M                                    

130

13-5 / 8 "x10M Kana 11" x10M      

267

3-1 / 16 "x10M Kana 4-1 / 8" x10M                                   

80

13-5 / 8 "x3M Ka 16-3 / 4" x2M  

150

4-1 / 16 "x5M Ka 2-1 / 16" x5M                                  

75

13-5 / 8 "x19M Kana 18-3 / 4" x15M

256

4-1 / 16 "x5M Ka 3-1 / 8" x5M                                       

83

13-5 / 8 "x5M Ka 18-3 / 4" x15M

256

4-1 / 16 "x2M Ka 4-1 / 16" x5M                                     

80

18-3 / 4 "x15M Kana 20-3 / 4" x3M

270

7-1 / 16 "x10M Kana 13-5 / 8" x10M                                 

170

20-3 / 4 "x3M Ka 18-3 / 4" x15M  

256

7-1 / 16 "x5M Ka 13-5 / 8" x5M                                    

150

21-1 / 4 "x2M Ka 18-3 / 4" x15M   

256


M
bijih Fitur:

Bahan
Kelas

Aplikasi

Awak, Bonét, Tungtung,
& Outlet

Bagian Ngadalikeun Tekanan, Batang, Gantungan Mandrel

AA

Layanan Umum

Karbon / Baja Paduan

Karbon / Baja Paduan

BB

Layanan Umum

Karbon / Baja Paduan

Beusi sténless

CC

Layanan Umum

Beusi sténless

Beusi sténless

DD

Service haseum

Karbon / Baja Paduan

Karbon / Baja Paduan

EE

Service haseum

Karbon / Baja Paduan

Beusi sténless

FE

Service haseum

Beusi sténless

Beusi sténless

HH

Service haseum

CRA urang

CRA "s

Poto Produksi

1
2
3
4
5
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami