Kandang Sleeve Cage Chock Valve

Pedaran pondok:

Katup Chock standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Klep Chock CEPAI kalebet Valves Chock Positip, Valve Chock Adjustable, Jarum Chock Valve, External Sleeve Cage Chock Valve, valves ieu ditawarkeun ku CEPAI ka sababaraha nagara, sareng sadaya desain sakumaha per API6A Spec mastikeun, malih, urang tiasa ngarancang sareng ngajantenkeun khusus klep chock dumasar kana sarat anu béda. Korsi sareng jarum klep na didamel ku alloy heuras, anu ningkatkeun résistansi korosi, kinerja resistansi siram, sareng bahan novel throttle anu didamel tina keramik atanapi alloy heuras, torsi tina tipe klep choke type nyaéta torsi alit, éta tiasa duanana ngaluyukeun sareng motong cairan jsb, ngadalikeun tingkat aliran ku ngagentos nozel throttle tina ukuran anu bénten.

Spesifikasi Desain:
Katup Chock standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:
◆ Imaksi leutik sareng noise cairan

◆ Bahan awak / bonét kalebet baja karbon, baja campuran, stainless steel sareng stainless steel duplex
◆ Pilihan awak saluyu atanapi sudut
◆ Klep tiasa dioperasikeun ku aktuator listrik atanapi pneumatik
◆ Logam kana logam pareum saluyu sareng ANSI kelas VI & V

Nami Chock Valve
Modél Klep Chock Positip / Valves Chock Adjustable / Jarum Chock Valve / External Sleeve Cage Chock Valve
Tekanan 2000PSI ~ 15000PSI
Diameter 2-1 / 16 "~ 7-1 / 16" (46mm ~ 230mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

 

Chock Positip

• Kit konversi lapangan tina positip kana cekel anu tiasa disetél sareng sabalikna.
• nut Bonét kalayan liang liang angin pikeun kaamanan salami ngalayanan.
• Bahan awak / bonét kalebet, baja karbon, baja paduan, stainless steel sareng stainless steel duplex pikeun nyocogkeun sareng aplikasi anu béda.

Ukuran kacang
Increment antara diaméter ukuran buncis 0,4 mm (1/64 in) dugi ka 50.8 mm (128/64 in).
Bahan anu béda tina pangwangunan Kacang
• Baja tahan karat • Stiker dijejeran • Keramik dijejeran • Tungsten karbida dijejeran
Pangwangunan dasar kacang kanggo Fixed Bean Choke

1
2
3

Angkat Gas dicekék
Gas valves control flow valves are being both both in-line and angle body configur with flange, threaded or weld end connection.

Kalayan kisaran ukuran sareng bahan motong, klep ieu nganggo colokan profil anu dipindahkeun kana korsi pikeun ngabéda-béda kisaran aliran anu hadé sahingga nyayogikeun aliran aliran anu hadé. 
Klep kontrol JVS parantos janten klep pilihan dina seueur pamasangan angkat gas.

Plug & Kandang Chock Valve
Colokkeun sareng motong kandang nganggo colokan padet ku liang balancing tekanan anu ngalir di jero kandang portir pikeun ngendalikeun aliran. Desain ieu nyayogikeun kapasitas aliran maksimum pikeun klep motong choke klep. Dina posisi anu tertutup, colokan na ngalih ka handap nutup palabuhan dina kandang aliran sareng hubungan sareng cincin korsi kanggo masihan pareum positip. Aliran diarahkeun kana motong kana palabuhan sareng impinges di tengah kandang aliran.

External Sleeve Chock Valve
Potong jinis leungeun baju éksternal nganggo leungeun baju aliran anu ngalir di luar luar kandang porting pikeun ngendalikeun aliran. Desain korsi logam pikeun logam (opsional tungsten karbida) dina luar panangan aliran sareng kaluar tina aliran kecepatan tinggi mastikeun positif dipareuman sareng umur korsi anu diperpanjang. Unsur pangendali (aliran leungeun baju) ngalir dina rézim kecepatan handap sareng ngarah kana résistansi érosi anu tinggi dina desain motong ieu. Aplikasi tina choke ieu kalebet tetes tekanan-tinggi sareng cairan sareng padet entrained sapertos keusik formasi. Potong ieu biasana disayogikeun dina tungsten karbida

Poto Produksi

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami