KONTAK

CEPAI GROUP Co., Ltd.

Alamat

Alamat pabrik:No.333. Jalan Jianshe (Kulon), Zona Pangwangunan Ékonomi Jinhu.JiangSu. Cina

Kantor pusat:15F No2281 Zhongshan West Road, Xuhui Distinct, Shanghai

Telepon

+ 86-0517-8090-5188

+ 86-137-8898-3285

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami