Screw Type Mud Valve pikeun API6A Standar

Pedaran pondok:

Katup leutak standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2  
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Klep leutak CEPAI, Desain anu dipercaya pikeun jasa tugas beurat anu ketat dina kaayaan anu parah sareng direkayasa khusus pikeun syarat tangguh jasa ladang minyak, desain kami pikeun klep leutak gaduh segel lemes sareng logam kana struktur segel logam, drive sekrup ganda, gancang kabuka sareng nutup, segel anu dipercaya tiasa janten umur panjang, sareng bonét tiasa dipiceun kalayan gampang pikeun mariksa trims tibatan misahkeun sadaya bagéan klep. Éta sambungan CEPAI ngagaduhan jinis flange, union, screw sareng las.

Spesifikasi Desain:

Katup leutak standar saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:
◆ garis campuran tekanan tinggi

◆ tekanan tinggi sistem pangeboran klep blok
◆ manifold produksi • manifold Standpipe
◆ Sistem pengumpulan produksi • Katup blok pompa Manifold

Nami Klep leutak
Modél Flange Type Mud Valve / Union Type Mud Valve / Welding Type Mud Valve / Screw Type Mud Valve
Tekanan 2000PSI ~ 7500PSI
Diameter 2 "~ 5" (46mm ~ 230mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Mbijih Fitur:
Ngambang slab gat é desain
Gerbang papan sareng sambungan batang slot "T" ngamungkinkeun gerbang ngambang kana korsi anu nyayogikeun segel responsif anu langkung ketat.

Kamampuh ngalereskeun lapangan dina-garis
Bonét gampang dileungitkeun pikeun pamariksaan bagian internal sareng / atanapi ngagantian tanpa ngaleupaskeun klep tina garis. Implikitas desain ieu ngamungkinkeun jasa gancang sareng gampang tanpa peryogi alat khusus.

Bantalan roller tugas beurat
Bantalan roller gagang tugas ageung, beurat ngirangan torsi. Unik, tahan abrasi, desain korsi sapotong.

Majelis korsi diwangun ku dua cincin sisipan / bantalan stainless steel anu élastomer tahan banting kabeungkeut permanén.

Elastomer nyadiakeun kedap dipareuman saatos lami dianggo dina layanan kasar. Cingcin stainless steel tahan korosi sareng tahan érosi. Cingcin dirancang khusus pikeun mastikeun kakuatan beungkeutan maksimum pikeun elastomer. Desain sapotong ngajantenkeun ngagantian lapangan langkung gampil.

Ngonci korsi jajaran
Majelis korsi direkayasa ku logam "cangkang konci" anu nyangkarukkeun korsi dina handapeun klep. Desain ieu mastikeun korsi anu akurat sareng résistansi minimum pikeun aliran.

Awak ngagem cincin
Permukaan atos ngagem awakna make cangkéng deui dina dua sisi korsi. Cingir ieu manjangkeun umur palayanan klep ku nyerep pakean érosi anu tiasa ngarusak awak di sakitar tempat lorong korsi.

Desain batang naék
DM 7500 ngagunakeun desain batang naék anu ngasingkeun sareng ngajagi benang tina sedeng garis. Batang anu naék ogé nunjukkeun posisi gerbang.

Lénsa indikator posisi visual
Lénsa indikator posisi anu jelas ngamungkinkeun operator pikeun gampang nangtoskeun naha klepna kabuka atanapi katutup. Lénsa indikator ogé ngabantosan pikeun ngajaga benang bobot tina cuaca.

Ngepak gagang gagang
Paking bungkus tiasa diganti tanpa nyoplokkeun bonét tina klep (3 "- 6") waktos ngahémat nalika pangropéa ieu diperyogikeun (perhatoskeun: tekanan garis sareng klep kedahna dibebaskeun sateuacan ngalaksanakeun pangropéa ieu).

Desain anu diberesihan aliran
Daérah rongga awak dirancang pikeun ngamungkinkeun "siram" kontinyu ku aliran cairan. Peta ieu nyegah klep tina "sanding", bahkan dina pamasangan standpipe.

Poto Produksi

1
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami