Tentang Kami

1
_MG_2045
1 002

- PERUSAHAAN KAMI -

Pusat HQ sareng R&D grup CEPAI perenahna di pusat kauangan Cina - Shanghai sareng pabrik urang perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Songhai Shanghai sareng Zona Pangwangunan Ékonomi Jinhu, dina bunderan ékonomi Delta Sungai Yangtze.
Perusahaan nutupan legana 48000 méter pasagi, sareng 39000 méter pasagi pikeun bengkel. Kalayan langkung ti sapuluh taun pangembangan gancang, grup CEPAI parantos ngadegkeun lima cabang, kalebet Shanghai CEPAI Investment Management Co., Ltd. KIST Valve Co., Ltd. CEPAI Group Valve Co., Ltd. CEPAI Group Pressure instrument Co., Ltd. CEPAI Group Instrument Co., Ltd. sareng CEPAI Group Great Hotel Co., Ltd. Salaku perencanaan pasar kami, CEPAI Group didaptarkeun pikeun ngawangun pamasaran na jasa sareng sistem penjualan online ti bumi sareng luar negeri dumasarkeun kana pasar anu aya. Ngayakeun "ngawangun multinasional sareng téknologi unggulan sareng palayanan kelas munggaran" salaku targét anu diperjuangkeun, grup kami bakalan ngawangun pabrik anu hadé kalayan kakuatan anu hébat pangaruh dina instrumen kontrol, klep, sareng lapangan mesin minyak bumi anu ngadamel mérek kami 'CEPAI' kalayan global pasanggiri.

2R8A0232
2R8A0695

Posisi sateuacanna pikeun latihan tanaga sareng téknologi R&D ogé stratégi pangwangunan mangrupikeun padamelan anu hébat anu diciptakeun ku para pamimpin CEPAI mangtaun-taun, sareng strategi pangwangunan "téknologi prospers perusahaan parantos dikonfirmasi dina awal perusahaan. Nyanghareupan pesaing anu kuat sareng pasar anu beuki parah, perusahaan kami parantos ngadegkeun pusat perencanaan pamasaran sareng lembaga R&D di Shanghai dina taun 90an. Ayeuna, grup CEPAI parantos ngontrol seueur téknologi konci sareng sababaraha bagéan téknologi inti pikeun bangsa sareng shanghai, sareng ngawangun produk unik kaunggulan R&D. CEPAI parantos gaduh alat-alat modern anu komprehensif, sapertos pusat pamrosésan, mesin pamariksaan, alat mesin CNC, permukaan plasma, ruang analisis fisik sareng kimia, lini produksi varnis stoving, klep ngempel sareng masang lini produksi, assembling instrumen sareng masang lini produksi, lokakarya perlakuan panas , peralatan beberesih diri, lini produksi tekanan / tekanan pemisah tekanan sareng sajabina. Samentawis éta, kelompok CEPAI parantos teras-terasan ngasongkeun kakuatan tanaga gawé, sumberdaya fisik sareng kauangan pikeun nyiptakeun sareng ningkatkeun produk sareng kualitas produk. Grup CEPAI parantos ngahijikeun hubungan kerjasama sareng Chongqing University, Shanghai Automation Instrumentation Institute, Shanghai Jiao Tong University, Nanjing University Tenggara, lembaga otomatisasi Shenyang, institut alat-alat mesin petrol Shan Dong sareng sajabana Sareng produk anu ditandaan klep CEPAI sareng instrumen CEPAI parantos seueur diterapkeun dina sagala rupa industri, sapertos minyak bumi, kimia, industri ékstraktif, baja, ubar, tuangeun, tékstil, industri perang, henteu jelas, damel kapal, penerbangan sareng sajabana, sareng ngagaduhan reputasi anu saé pikeun konsumén urang.

CEPAI dikhususkeun dina R&D, pabrik, penjualan sareng jasa kontrak EPC tina rupa-rupa alat tekanan tinggi minyak sareng gas wellhead, sistem cekik sareng bunuh, klep gerbang lempengan, klep bal kalayan diameter anu ageung, cek klep, klep leutak, klep colokan, leutak -gas SEPARATOR jsb. Sadaya produk mastikeun dieksekusi ku standar API-6A, API-6D, API-16C.CEPAI tiasa nyayogikeun paket solusi pangembangan dina waktos anu pang pondokna. Seueur nasabah ngamimitian kerja sama sareng CEPAI tina nanganan panyalindungan pangwangunan, kagum ku CEPAI gancang ngabales, kaahlian anu euyeub sareng layanan anu haneut, aranjeunna terang CEPAI mangrupikeun pasangan anu aranjeunna milari, teras kerjasama anu lami-lami dimimitian. CEPAI resep kana kabutuhan anjeun sareng siap nyayogikeun hiji solusi pikeun anjeun anu bakal ngaleuwihan harepan anjeun

15a6ba391
14f207c91

CEPAI damel sareng kontraktor pengeboran, produsen minyak & gas, operator pipa, pemurni sareng pamilik prosés anu sanés pikeun ngendalikeun prosés pangaturan langsung, ngukur sareng neken tekanan sareng aliran. Pikeun mastikeun sacara standar standar API (American Petroleum Institute) Grup CEPAI parantos nanem modal langkung ti 50 juta USD kanggo nyetél salah sahiji markas produksi kami anu khusus ngadamel API 6A, API 6D, alat-alat API 16C, barang aksésori anu aya hubunganana. 

Kalayan integrasi ékonomi global ayeuna, urang CEPAI berjuang pikeun nyiptakeun mérek "CEPAI" internasional. CEPAI kahareup --- bakal dikhususkeun pikeun instrumen, klep, sareng industri mesin minyak bumi salamina. Naon deui, Grup CEPAI didaptarkeun pikeun ngawangun mérek na ku pangaruh internasional sareng masihan kontribusi ka masarakat ku tujuan pikeun ngawangun perusahaan transnasional téknologi terkemuka.

- Lalajo Kami dina Aksi! -

Perusahaan mangrupikeun Pamimpin Nasional iv, Pusat Pabrik Fleksibel Kalayan Sajumlah Staff Operasi Berkualitas Tinggi.
Grup CEPAI parantos ngagaduhan lokakarya pamrosésan mesin 35000 méter pasagi. Kanggo nyumponan sarat ngahasilkeun klep kalayan tingkat ON ageung sareng tingkat luhur, aya lathes nangtung dina 3,5 sareng 2 méter, lathes horisontal dina 1,8, 1 .25 méter Naon deui, pikeun ningkatkeun pamrosésan presisi sareng kasaluyuan bagian-bagian, aya alat mesin khusus CNC, sareng daérah pusat pamrosésan dina lokakarya mesin, anu dianggo pikeun ngalaksanakeun produksi caket pikeun klep kalayan panggunaan anu penting sareng struktur anu rumit atanapi pikeun palanggan anu gaduh tuntutan khusus.
Téhnik Pangolahan Anu Éndah, Sistem Penjaminan Mutu Sampurna, Jaminan Mumpuni CEPAI Pasokan Anu Sempurna pikeun Bagian Naon waé. CEPAI ngagaduhan peralatan modern anu komprehensif, sapertos pusat pamrosésan, mesin pamariksaan. Mesin CNC. permukaan plasma permukaan analisis fisik sareng kimia, stoving lini produksi varnish, klep ngempel sareng masang lini produksi, instrumen ngahijikeun sareng masang lini produksi, lokakarya perlakuan panas, alat-alat beberesih nyalira. tekanan / tekanan diferensial tekanan produksi instrumen suhu, instrumen aliran sareng tingkat produksi instrumen tingkat Samentawis éta, grup CEPAI teras-terasan ngahaturanan tanaga tenaga kerja, sumber daya fisik sareng kauangan pikeun nyiptakeun sareng ningkatkeun produk sareng kualitas produk.
Fasilitas hardware canggih pikeun mastikeun CEPAI anu langkung kuat dina persaingan pasar klep. CEPAI ngiringan ngenalkeun peralatan produksi maju internasional, sapertos pusat mesin CNC pikeun ningkatkeun sareng ngapdet fasilitas perangkat keras dina industri anu sami, anu mastikeun tingkat maju internasional pikeun produk kami.

21

Kapasitas Panilitian sareng Pangembangan Ngadukung Perusahaan pikeun Terus ngahontal Target Anu Luhur Pikeun Salamina.
CEPAI gaduh tim panilitian sareng pamekaran kalayan pendidikan tinggi, kamampuan tinggi sareng katerampilan tinggi. Pusat panilitian & pamekaran klep propinsi utamina kalebet panaliti senior dilarapkeun pikeun panilitian sareng ngembangkeun klep sareng produk téknis luhur sanés anu ngagaduhan hak-hak intelektual nyalira. Samentawis CEPAI damel kerjasama sareng sababaraha universitas terkenal Sapertos Shanghai Automation Instrumentation Institute. Universitas Shanghai Fudan, Universitas Shanghai Jiao Tong, Universitas Nanjing. Universitas Jiangsu, Nanjing University of Aeronautics and Astronautics (NUAA) sareng saterasna pikeun ngembangkeun produk paling maju dumasar kana asimilasi pangakuan canggih sareng ngenalkeun téknologi canggih.

41

Janten kasuksesan dumasarkeun kana inovasi ilmiah sareng téknologi, nyetél yayasan kanggo pamekaran kahareup perusahaan. CEPAI henteu nyéépkeun usaha pikeun ngahontal titik pangluhurna dina konsép inovasi téknis, téknologi cored, nalungtik bakat sareng alat.
Perusahaan mangrupikeun Pamimpin Nasional di Pusat Pabrik Fleksibel sareng Jumlah Karyawan Operasi Anu Mumpuni Tinggi.
Grup CEPAI parantos ngagaduhan lokakarya ngolah mesin 25000 méter pasagi. Kanggo nyumponan sarat produksi klep kalayan tingkat ON ageung sareng tingkat luhur, aya lathes nangtung dina 3,5 sareng 2 méter, lathes horisontal dina 1,8, 1 .25 méter Naon deui, pikeun ningkatkeun pamrosésan presisi sareng kasaluyuan bagian, aya alat mesin khusus CNC, sareng daérah pusat pamrosésan dina lokakarya mesin, anu dianggo pikeun ngalaksanakeun produksi caket pikeun klep kalayan panggunaan anu penting sareng struktur rumit atanapi pikeun konsumén kalayan tungtutan khusus.
Pamariksaan ketat Dilaksanakeun Ngalangkungan Pamilihan Bahan, Ngolah Casting, Majelis sareng Ngabunuh unggal Bagian Apare sareng Bagian aksésori.

31
51

Pausahaan ngagaduhan inspeksi kualitas sareng pusat uji anu modéren kalayan perlakuan panas, analisis kimia, analisis spéktral, analisis metallographic, analisis kinerja mékanis, uji sinar, uji ultrasonik, uji partikel magnét, uji tekanan sedeng sareng ageung pikeun klep sareng sajabina.
Dumasar kana konsepsi kualitas nyaéta kahirupan perusahaan sareng reputasi mangrupikeun dasar perusahaan, perusahaan urang netepkeun sistem jaminan kualitas pikeun ngalaksanakeun kendali mutu anu saé pikeun produk. CEPAI ngagaduhan sakumpulan prosedur kontrol kualitas na milikna. Ti saprak datangna bahan baku sareng bagian outsourcing, mesin bagian-bagian kana kadali kualitas kaluar tina produksi réngsé, sistem manajemén jaringan komputer diterapkeun sareng file kualitas produk didirikeun pikeun ngawujudkeun manajemén dilacak produk. ku keukeuh kana kabijakan kualitas palanggan dipuseurkeun pikeun ngawujudkeun keluhan nol konsumén, dumasar kana sistem pikeun milari nol produk, kami ngadorong proyék anu hadé pikeun konsumén pikeun nyugemakeun paménta sareng ekspektasi pelanggan.