Manual Gate Valve pikeun API6A Standar

Pedaran pondok:

Katup klep standar FC saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: PU


Detil Produk

Tanda Produk

Klep gerbang FC CEPAI's FC, ditampilkeun ku kinerja tinggi sareng kedap arah dua arah, didesain sareng didamel numutkeun téknologi paling canggih di dunya. Mangrupikeun pasangan ti klep gerbang FC anu masihan performa anu saé dina layanan tekanan tinggi. Éta lumaku pikeun sumur minyak sareng gas, tangkal Natal sareng cekik sareng maéhan manifold dipeunteun 5,000Psi dugi 20.000Psi. Teu aya alat khusus anu diperyogikeun nalika ngagentos gapura sareng korsi.

Spesifikasi Desain:

Katup klep standar FC saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.

Tingkat Spesifikasi Produk PSL1 ~ 4
Kelas Bahan AA ~ FF
Syarat Kinerja PR1-PR2
Kelas Suhu PU

Parameter

Nami Klep panto gerbang
Modél Klep gerbang FC Slab
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Diameter 1-13 / 16 "~ 9" (46mm ~ 230mm)
Pagawean Tkaisar  -60 ℃ ~ 121 ℃ (Kelas KU)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Fitur Produk:

1

 Forging awak klep sareng bonét
◆ Tork operasi leutik
◆ Panyegelan logam ganda pikeun awak klep sareng bonét
 Pikeun gerbang posisional naon waé, éta logam kana logam tukang korsi sealing. 
◆ Pelumas puting supados gampang diropea.
◆ Pitunjuk cakram klep pikeun ngajamin pelumasan awak klep sareng panangtayungan permukaan disk klep. 
 Sambungan Flanged
◆ Operasi manual atanapi Hidrolik. 
◆ Desain anu ramah-pangguna ngajantenkeun operasi janten padamelan anu gampang sareng maksimal ngahémat biaya.

Data Téknis tina FC Manual Gate Valve.

Ukuranna

5.000 psi

10.000 psi

15.000 psi

2 1/16 "

2 9/16 "

3 1/16 "

 

3 1/8 "

   

4 1/16 "

5 1/8 "

7 1/16 "

 

Data Téknis tina FC Hydraul Gate Gate

Ukuranna

5.000 psi

10.000 psi

15.000 psi

20.000 psi

2 1/16 "

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

2 9/16 "

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

3 1/16 "

 

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

3 1/8 "

     

4 1/16 "

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

5 1/8 "

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

 

7 1/16 "

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

√ (kalayan tuas)

 

Mbijih Fitur:

CEPAI's FC sareng FLS gate valves mangrupikeun desain lengkep, sacara efektif ngaleungitkeun turunna tekanan sareng Vortex, ngalaunan flushing ku partikel padet dina cairan, tipe segel khusus, sareng écés ngirangan torsi switching, logam kana segel logam antara awak klep sareng bonét, gerbang sareng korsi, permukaan gerbang overlay alloy heuras ku prosés palapis semprot supersonic sareng cincin korsi kalayan lapisan alloy anu heuras, anu ngagaduhan fitur performa anti korosif tinggi sareng resistansi aus anu saé, cincin korsi dibenerkeun ku pelat tetep, anu ngagaduhan stabilitas anu saé, desain segel deui pikeun bobot anu tiasa gampang pikeun ngaganti bungkus dina tekenan, hiji sisi bonét dilengkepan klep suntik gajih sealing, dina raraga nambihan gajih panyegelan, anu tiasa ningkatkeun panyegelan sareng pelumas kinerja, sareng pneumatik (hidrolik) aktuator tiasa dilengkepan numutkeun kabutuhan konsumén.

Poto Produksi

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami