Operator SCREW BOLA Klep Gerbang

Pedaran pondok:

Klep gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH 
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2  
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:
Klep gerbang BSP (Ball Screw Operator) CEPAI sayogi kalayan ukuran 4-1 / 16 ", 5-1 / 8" sareng 7-1 / 16 ", sareng tekanan dugi ti 10.000psi dugi ka 15,000psi.

Struktur sekrup bola ngaleungitkeun amplifikasi struktur gear, sareng éta tiasa dioperasikeun ku sapertilu tina torsi dibandingkeun sareng klep normal dina tekanan anu diperyogikeun, anu tiasa langkung aman sareng gancang. Bungkus klep sareng korsi mangrupikeun struktur panyegelan énergi épéktip, anu ngagaduhan kinerja segel anu saé, klep sareng batang buntut kasaimbangan, torsi klep handap sareng fungsi indikasi, sareng struktur batang tekanan saimbang, sareng dilengkepan indikator saklar, operator sekrup bola CEPAI klep gerbang cocog pikeun klep tekanan tinggi diaméterna ageung

Spesifikasi Desain:
Klep gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk BSO GATE VALVE:
◆ Full Bore, dua cara-cara ngégél tiasa mareuman sedeng ti hulu sareng hilir

◆ Cladding sareng Inconel pikeun internal, tiasa ningkatkeun tahan tekanan tinggi sareng korosi anu kuat, cocog pikeun gas cangkang.
◆ Desain anu ramah-pangguna ngajantenkeun operasi janten padamelan anu gampang sareng maksimal ngahémat biaya.

Nami Klep Gerbang Screw Operator Bola
Modél Klep gerbang BSO
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Diameter 3-1 / 16 "~ 9" (46mm ~ 230mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Data Téknis tina BSO Gate Valve.

Nami

ukuran

tekenan (psi)

Spésifikasi

Klep Gerbang Screw Operator Bola

3-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

4-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

9 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

Mbijih Fitur:
Ball Screw Operator (BSO) Gate Valve, éta tiasa disebat klep frac. Klep Gerbang Operator BSO mangrupikeun klep isolasi tekanan tinggi sareng dipasang di bagian luhur sumur, éta mangrupikeun bagian utama tina Tangkal Natal, klep frac ieu pohara kapaké pikeun operasi pegatna, aranjeunna tiasa ngasingkeun cairan tina sumur. Sumawona, klep frac tiasa kana sababaraha frac panggung dina kaayaan anu paling beurat. Sambungan tungtung klep gerbang BSO / Frac tiasa diapit sareng dipasang, sami, klep tiasa dioperasikeun sareng aktuator, anu langkung merenah pikeun operator pikeun muka. Sacara sadayana, katup Frac / BSO mangrupikeun desain arah anu langkung fleksibel pikeun ngendalikeun arah aliran aliran hidrokarbon. 

Produksi Photos

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami