Tangkal Natal sareng Wellheads

Pedaran pondok:

Tangkal Natal Standar sareng Wellheads saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4
Kelas Bahan: AA ~ HH
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Wellhead sareng tangkal Natal ku CEPAI digunakeun pikeun pangeboran sumur sareng produksi minyak atanapi gas, suntikan cai sareng operasi downhole. wellhead sareng tangkal Natal dipasang dina luhur sumur pikeun nutup rohangan annular antara casing sareng tubing, tiasa ngendalikeun tekanan wellhead sareng ngaluyukeun tingkat aliran sumur sareng ngangkut minyak tina sumur ka jalur pipa.

Kami ngadamel sumur sareng tangkal Natal saluyu sareng standar API 6A sadayana, ogé tiasa dipasihkeun pikeun minuhan kelas bahan lengkep, kisaran suhu sareng syarat tingkat PSL & PR. Kami gaduh seueur jinis wellhead pikeun pilihan OEM, sapertos wellhead spool wellhead, sistem wellhead ESP, wellhead termal, wellhead injection water, timehead wellhead, dual tubing wellhead, integral wellhead.

Spesifikasi Desain:
Tangkal Natal Standar sareng Wellheads saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu pas kanggo kaayaan operasi anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

1
Nami Tangkal Natal & Wellheads
Modél Tangkal Natal Khas / Wellhead Panas Bumi / Multiple Wellheads jsb
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Diameter 1-13 / 16 "~ 7-1 / 16"
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2


Fitur Produk:

Desain, manufaktur, uji coba sareng matéri sadayana dituturkeun ku standar API 6A sacara ketat
utamina kalebet sirah pipah, klep gerbang, klep cekel, flange luhur, palang sareng sajabina
Struktur utama jenis pamisah, jinis terpadu sareng tipe pipa ganda
Tiasa dikontrol jarak jauh ku sajumlah katup kaamanan sareng sistem kontrol
Fungsi seuneu aman sareng ledakan-buktina aya
Tangkal Natal aman sareng dipercaya. Operasi sareng pangropéa anu gampang sareng merenah

2
3

Mbijih Fitur:
Dasar LENGKAP RUMAH
Dimekarkeun pikeun aplikasi dimana ékonomi mangrupikeun supir utama. Ieu kahontal tanpa kompromi kualitas atanapi kaamanan.
Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 5.000 sumur sumur sareng ukuran parantosan dugi ka kalebet 3 1/8 ".
◆ Cocog sareng lingkungan anu rada haseum sareng korosif.
◆ Ngagunakeun gangguan énergi elastomer gangguan énergi Sistem Énergi sareng sanyawa segel elastomer.

LENGKAP NGALENGKEPAN
Dimekarkeun pikeun aplikasi dimana kondisi produksi dikenal atanapi tiasa diprediksi. Konsép ieu kalebet desain énergi elastomer propriétér milik Energy Energy sareng "state of the art" Model 120/130 valves valves.
Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 15.000 psi sumur sareng ukuran parantosan dugi ka 4 1/16 ".
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka daérah anu padet (AA ka FF).
◆ Lingkungan produksi kalebet minyak, gas, angkat gas sareng sadaya operasi banjir sareng suntikan nalika korosi tiasa janten masalah.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control porting. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tés siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI.

LAYANAN KRITIS NGALENGKAP SATU
Dimekarkeun pikeun syarat produksi anu paling parah. Ngawengku téknologi segel logam-ka-logam anu dipaténkeun ku Energy Energy sareng klep gerbang Modél 120/130 anu henteu lengkep.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 20.000 psi sumur sareng ukuran jangkauanna dugi ka kalebet 7 1/16 ".
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka daérah anu padet (AA ka HH).
◆ Lingkungan produksi kalebet tekanan utamina produksi gas sareng suhu luhur.
◆ Gumantung kana komponénna, rating suhu permukaan tiasa dugi ka 450 ° F.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control-porting kontinyu. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Ngagunakeun téknologi sealing logam-to-logam Énergi Sistem Énergi.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah 300 siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI.

NGALENGKEUN duaan
Diwangun pikeun sadaya sababaraha pelengkap tali tubing. Blok komposit tiasa ngonpigurasi dimana éta paling cocog pikeun situs sumur Operator. Klep tiasa sadayana nyanghareup ka hareup atanapi silih ganti dimana senar panjang nyanghareup ka hiji arah sareng senar pondok 180 ° offset.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 10.000 sumur sumur sareng ukuran parantosan dugi ka kalebet 4 1/16 ".
◆ Cocog pikeun amis atanapi haseum, lingkungan korosif.
◆ Lingkungan produksi kalebet minyak, gas, angkat gas sareng sadaya operasi banjir sareng suntikan.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control porting. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Desain Sistem énergi pikeun jangkungna minimal minimal sareng aksés maksimum. Ieu ditarjamahkeun kana hemat biaya sareng kaayaan operasi anu langkung aman pikeun operator produksi.
◆ Ngagunakeun gangguan énergi Sistem Énergi sareng anjing laut elastomer sareng senyawa segel elastomer. Sayogi kalayan kedap logam-to-logam upami diperyogikeun.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tés siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI.

LENGKAPAN POMPA KAJEUNG LISTRIK
Diwangun pikeun aplikasi ESP atanapi ESPCP. Sistem Énergi parantos distandarkeun kana pilihan penetrator pikeun minuhan sadaya syarat Operator tanpa kaleungitan kabutuhan pikeun ngajaga sistem anu hemat biaya.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 5,000 sumur sumur sareng ukuran parantosan dugi ka kalebet 4 1/16 ".
◆ Dirancang pikeun Kelas 1 Divisi 1, non-Kelas 1 Divisi 1, atanapi pilihan penetrator packoff kabel saderhana.
◆ Pilihan Penetrator parantos dirasionalisasi pikeun nawiskeun kalenturan sareng gampang dipasang.
◆ Cocog pikeun lingkungan anu amis atanapi haseum sareng korosi.
◆ Lingkungan produksi kalebet minyak sareng cocog sareng operasi suntikan nalika korosi tiasa janten masalah.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control porting. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Ngagunakeun gangguan proprietari Sistem Énergi sareng anjing laut elastomer sareng senyawa segel elastomer.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tés siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI.

TUBING-KURANG KOMPLETIS / SISTEM ALIRAN FRAC
Diwangun pikeun aplikasi angkat ponggawa pikeun Rod Pumps and Progressing Cavity Pumps (PCP). Pikeun ngaladénan pasar angkat-buatan anu hadé, Sistem Énergi parantos nambihan Integral Production BOPs (IPBOP) kana portopolio produk urang. IPBOP ngamungkinkeun Operator pikeun aman nuliskeun deui sumur sumur ku cara nutup seureuh tina batang atanapi, upami batangna dipisahkeun, ngamungkinkeun saurang pikeun ngabolaykeun sumur sumur.
Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 2.000 psi sumur sareng ukuran parantosan sareng kalebet 4 1/16 ".
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka daérah anu padet (AA ka FF).
◆ Lingkungan produksi mangrupikeun minyak tapi tiasa diadaptasi janten cocog upami operasi suntikan anu caket nyiptakeun lingkungan anu langkung korosif.
◆ Sanaos komponén mandiri tiasa disayogikeun, Integral Production BOP (IPBOP) tiasa ngahijikeun bonét sirah tubing, produksi BOP sareng aliran tee, atanapi kombinasi ieu, dina hiji unit.
◆ BOP Terpadu nawiskeun hemat biaya upami dibandingkeun sareng mésér masing-masing barang. Salaku tambahan, jalur kabocoran poténsial dikirangan pisan, sareng jangkungna sacara umum, anu tiasa 50% kirang, langkung aman pikeun Operator Produksi.
◆ domba BOP gaduh kamampuan pikeun nutup tina 0 kana 11/2 "batang.

4
5

RÉSING TUBING COILED
Dimekarkeun pikeun ngamungkinkeun para operator neraskeun produksi tina sumur-angkat minyak sareng gas alami tanpa workover utama. Sistem Énergi parantos ngalaman sagala rupa aplikasi tina tabung coiled, kalebet kagunaan salaku produksi tabung awal pikeun ngagentos pipa gabungan, sareng dianggo salaku tali laju dina parantosan anu parantos aya, digentoskeun kana sumur anu aya, angkat buatan, angkat gas, parantosan ESP sareng dua konséntris. senar.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Ningkatkeun tabungan ku ngirangan waktos rig pangeboran tetep dina lokasi.
◆ Ngaminimalkeun biaya tubular ku ngirangan liang sareng ukuran casing.
◆ Parantosan langkung gancang tibatan rig konvensional sareng pipa gabungan.
◆ Cegah karusakan formasi pakait sareng cairan maéhan.
◆ Sadia dina sadaya benang API anu populér sareng sambungan flange atanapi kombinasi duanana.
◆ Peringkat tekanan sabanding sareng tekanan tina pipa coiled.

BOP PRODUKSI INTEGRAL Pikeun PODPS KAPANASANAN PANANJANG & PENGEMBANGAN
Diwangun pikeun ngadukung operasi anu hadé dina prosés parantosan gas alam ayeuna. Salaku tambahan, sistem tiasa dianggo saé pikeun aplikasi dimana tingkat produksi tinggi ngaleut ku gancang sareng senar siphon kedah ditambihan dina waktos engké pikeun ningkatkeun produksi. Flange sirah tubing anu langkung alit ngamungkinkeun pikeun pelengkap tubing tanpa ékonomi samentawis sareng pikeun pelengkap tubing tradisional. Jenis parantosan ieu ngaleungitkeun kabutuhan alat isolasi wellhead sareng hémat tangkal nalika padamelan ogé, ngahémat waktos sareng artos. Sistem anu ngadukung standar pipa gabungan atanapi pelengkap pipa coiled.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 15,000 sumur psi.
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka penduduk (AA ka HH).
◆ Ngaleungitkeun kabutuhan alat Wellhead Isolation sareng Tree Savers ngirangan biaya alat séwa.
◆ Ngirangan biaya sewaan tumpukan kusabab ukuranana langkung alit.
◆ Ngidinan senar siphon dijalankeun dina XT, badarat, sareng dipak. XT anu langkung ageung teras tiasa dipiceun sareng diganti ku tangkal anu langkung ekonomis anu cocog sareng ukuran tubing sareng tekanan produksi sumur anu ngalir.
◆ Ogé sayogi pikeun dianggo ku Sistem DTO Wellhead nyayogikeun waktos pangeboran tambihan sareng tabungan parantosan.

LENGKAPAN HORIZONTAL
Diwangun pikeun kéngingkeun pipilueun ogé lumangsung tanpa ngaleungitkeun XT sareng garis aliran. Hal ieu ngamungkinkeun Operator pikeun ngajaga konéksi aliran, sahingga, ngirangan biaya anu aya hubunganana sareng nyambungkeun deui sumur sareng ngamungkinkeun sumur éta dibawa balik langkung gancang.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 10.000 sumur sumur sareng ukuran parantosan dugi ka kalebet 9 ".
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka daérah anu padet (AA ka HH).
◆ Lingkungan produksi kalebet angkat minyak, gas sareng gas.
◆ Sacara saderhana aksés kana string tubing pikeun workover.
◆ Nyayogikeun aksés langkung gampang pikeun Operator Produksi kana klep gerbang.
◆ Dina parantosan anu langkung ageung, tiasa ngirangan jangkungna anu diperyogikeun pikeun dek wellhead.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control porting. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Ngagunakeun sistem énergi 'propérétari gangguan elastomer segel sareng senyawa segel elastomer sareng téknologi segel logam-ka-logam anu dipaténkeun.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tés siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI.

BESAR - LENGKAPAN DEUI
Dimekarkeun pikeun tingkat aliran volume sareng aplikasi anu langkung ageung dimana érosi kusabab tingkat aliran éta tiasa janten masalah. Konsép ieu ngagunakeun téknologi pangénggalna Energy Energy dina logam sareng anjing laut elastomer sareng klep gerbang Model 120/130.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Sadia dugi ka 15.000 psi sumur sareng ukuran jangkauanna dugi ka kalebet 7 1/16 ".
◆ Cocog pikeun lingkungan anu haseum, korosif sareng nalika ngahasilkeun di daérah anu peka lingkungan atanapi caket ka daérah anu padet (AA ka HH).
◆ Lingkungan produksi kalebet tekanan utamina produksi gas sareng suhu luhur.
◆ Gumantung kana komponénna, rating suhu permukaan tiasa dugi ka 450oF.
◆ Sadia nganggo atanapi henteu nganggo port-control-porting kontinyu. Sababaraha palabuhan sayogi upami diperyogikeun.
◆ Ngagunakeun téknologi logam-ka logam sealing tina Énergi Sistem.
◆ Disertakeun kana API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah 300 siklus tambahan sakumaha anu diperyogikeun ku CEPAI

TUBING CONVEYED ESP
Dikembangkeun pikeun ngijinkeun pompa beuleum pikeun dicandak ku panganteur sumur minimal sareng unit pipa coiled. Sumur dihasilkeun tina anulus; sahingga, garis aliran tetep tetep salami campur sumur. Kalemahan anu diaku tina ESPs nyaéta pangropéa alamiah anu diperyogikeun pikeun pompa downhole naon waé. Konsép desain ieu ngamungkinkeun pangropéa lumangsung dina sababaraha waktos sareng metode konvénsi ESP konvensional.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Kamampuh retrofit sumur anu aya sareng pangeboran sumur anyar.
◆ Konéksi aliran kontinyu kalayan intervensi BOP.
◆ Palayanan sumur anu lengkep dina kaayaan "hirup sumur".
◆ Isolasi kabel listrik sareng sambatan kabel.
◆ Gancang workover sareng konéksi parantosan.

TLP / NGALENGKEPAN SPAR
Diwangun pikeun nyayogikeun aksés tangkal garing ka sumur laut subsea tina platform leg tegangan (TLP) sareng SPAR.

Fitur sareng Mangpaat
◆ Standar desain casing riser tunggal sareng ganda pikeun sadaya aplikasi riser tegangan luhur.
◆ Sadia dugi ka 15.000 psi wellhead sareng ukuran parantosan dugi ka 7 1/16 ".
◆ Gantung-tahan panyaluyuan panjangna gantungan sareng sendi riser kanggo riser anu akurat sareng gancang ngagantung.
◆ kamampuan pangukuran beban riser anu ngamungkinkeun pamasangan sareng pangropéa saderhana.
◆ Desain kompak anu ngirangan beurat sareng jangkungna kanggo jarak anu cekap sareng larangan beurat naék tina unit parantosan garing di jero.
◆ Anggo klep dipeunteun tekanan panengah (6,650 psi) pikeun hemat beurat.
◆ Sababaraha palabuhan sareng jalur kontrol kontinyu.
◆ Ngagunakeun téknologi logam-ka logam segel anu dipaténkeun Sistem Énergi.
◆ Desain integral platform aksés ngamungkinkeun aksés tanaga anu aman dina kondisi rohangan anu sempit.

Poto Produksi

1
2
3
4
5
6
7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami