Ngembang Ngalangkungan klep Gerbang Conduit pikeun API6A Standar

Pedaran pondok:

Klep Gerbang WKM standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21 pang anyarna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Ngalegaan Klep Gerbang
Klep gerbang WKM CEPAI, desain bérés lengkep, sacara efektif ngaleungitkeun turunna tekanan sareng Vortex, ngalaunan flushing ku partikel padet dina cairan, gerbang klep kalayan struktur mékanis panyegelan, anu henteu meryogikeun tekanan cairan sareng kinerja panyegelan anu saé, operasi torsi rendah nalika kabuka sareng operasi caket, sareng low anggoan antara panto gerbang sareng korsi, logam kana segel logam antara bonét klep sareng awak, segel lemes atanapi logam kana segel logam antara gerbang klep sareng korsi klep, nyuntik segel ngalangkungan klep suntik sacara berkala pikeun ningkatkeun kinerja panyegelan klep

Sumawonna
Gerbang gaya ngembangna dipaké dina Series NW sareng RWI Gate Valves. Desain gerbang populér ieu dianggo dina klep manual pikeun ngahasilkeun kakuatan linggih anu luhur ngalawan korsi hulu sareng hilir sakaligus nalika kétang kétang. Gaya ieu pangaruh segel mékanis kedap nu teu kapangaruhan ku turun naek tekanan garis atanapi geter. Gerbang ngembangna ngamungkinkeun segel mékanis positip dina dua korsi, duanana hulu sareng hilir, nganggo atanapi tanpa tekanan garis. Majelis gerbang nganggo rupa gerbang sudut anu runtuh nalika perjalanan. Nalika ditutup, titik awak nyababkeun perjalanan handap langkung handap pikeun maksa nyanghareupan gerbang ka luar pikeun mangaruhan segel aliran garis positip. Nalika dibuka, lirén bonét nyababkeun perjalanan langkung luhur ka luhur maksa nyanghareupan handap pikeun ngalegaan sareng ngégél kana korsi pikeun ngasingkeun aliran tina rongga awak klep.

Spesifikasi Desain:
Klep Gerbang WKM standar saluyu sareng API 6A Edisi ka-21 pang anyarna, sareng nganggo bahan anu pas pikeun layanan anu béda-béda numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:
◆ Casting awak klep

◆ Ganda Blok-sareng-Bleed
◆ Pareuman Positip dipareuman
◆ Réduksi éksternal awak termal

1
Nami Ngalegaan Klep Gerbang
Modél Klep gerbang WKM
Tekanan 2000PSI ~ 10000PSI
Diameter 1-13 / 16 "~ 7-1 / 16"
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Mbijih Fitur:
Katup gerbang WKM CEPAI, anu bahan pikeun awak Casting (A487GR9 OR A487-4C), didesain pikeun sumur minyak sareng gas alam, jinis korsi tiasa dilereskeun sareng ngambang, paking dianggo pikeun aplikasi suhu luhur.

Poto Produksi

2
3
4
5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami