Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Manifolds

    Manifolds

    Katup klep standar FC saluyu sareng API 6A 21 édisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: PU