Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Cast steel gate valve

    Klep gerbang waja matak

    Cast Gate Valve ku CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Cast Gate Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Forged steel gate valve

    Klep gerbang baja palsu

    Forged Gate Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Forged Gate Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.