Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Two piece cast fixed ball valve

    Dua buah matak klep bal tetep

    Dua Pot Cast Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Two Piece Cast Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Two piece forged fixed ball valve

    Dua buah ditempa klep bola maneuh

    Dua Piece Forged Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Dua Piece Ditempa Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Three piece cast fixed ball valve

    Tilu buah matak klep bola dibereskeun

    Three Piece Cast Trunnion Ball Valveproduced ku CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Three Piece Cast Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Three piece forged fixed ball valve

    Klep bal anu ditempa tilu sapotong

    Three Piece Forged Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Three Piece Forged Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Forged steel lift check valve

    Ditempa angkat angkat baja klep

    Forged Piston Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Forged Piston Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo kanggo cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Two piece casting floating ball valve

    Dua buah casting klep bal ngambang

    Dua klep bal ngapung ngepak anu dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun sedeng dina pipa. Pilih Dua potongan klep bal anu ngambang dina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Two piece forging floating ball valve

    Dua buah ngajalin klep bal anu ngambang

    Dua Piece Forged Floating Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Dua Potong Ditémbak Bola Klep tina bahan anu béda tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.