Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Two piece cast fixed ball valve

    Dua buah matak klep bal tetep

    Dua Pot Cast Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Two Piece Cast Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Two piece forged fixed ball valve

    Dua buah ditempa klep bola maneuh

    Dua Piece Forged Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Dua Piece Ditempa Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Three piece cast fixed ball valve

    Tilu buah matak klep bola dibereskeun

    Three Piece Cast Trunnion Ball Valveproduced ku CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Three Piece Cast Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Three piece forged fixed ball valve

    Klep bal anu ditempa tilu sapotong

    Three Piece Forged Trunnion Ball Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Three Piece Forged Trunnion Ball Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Cast steel swing check valve

    Klep cek ayun ayun baja

    Cast Swing Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Cast Swing Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.
  • Forged steel lift check valve

    Ditempa angkat angkat baja klep

    Forged Piston Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Forged Piston Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo kanggo cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Double disc check valve

    Klep cek cek ganda

    Dual Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Dual Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.
  • Cast steel gate valve

    Klep gerbang waja matak

    Cast Gate Valve ku CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Cast Gate Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Forged steel gate valve

    Klep gerbang baja palsu

    Forged Gate Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Forged Gate Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Cast steel globe valve

    Klep dunya bola baja

    Cast Globe Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Cast Globe Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.
  • Forged steel globe valve

    Klep globe baja palsu

    Fordge Globe Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun ngahalangan atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Fordge Globe Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Flat valve

    Klep datar

    Klep gerbang FC, ditampilkeun ku kinerja tinggi sareng panyegelan bi-directional, didesain sareng didamel numutkeun téknologi paling canggih di dunya. Mangrupikeun pasangan ti klep gerbang FC anu masihan performa anu saé dina layanan tekanan tinggi. Éta lumaku pikeun sumur minyak sareng gas, tangkal Natal sareng cekik sareng maéhan manifold dipeunteun 5,000Psi dugi 20.000Psi. Teu aya alat khusus anu diperyogikeun nalika ngagentos gapura sareng korsi.
123 Teras> >> Halaman 1/3