Tujuanana CEPAI nyaéta sadaya staf fokus kana kualitas, pikeun mastikeun produk anu dilakukeun ku CEPAI tanpa cacat, cobian anu pangsaéna pikeun nyumponan sarat anjeun
  • Cast steel swing check valve

    Klep cek ayun ayun baja

    Cast Swing Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Cast Swing Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.
  • Forged steel lift check valve

    Ditempa angkat angkat baja klep

    Forged Piston Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Milih Forged Piston Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo kanggo cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng sedeng sanés.
  • Double disc check valve

    Klep cek cek ganda

    Dual Check Valve dihasilkeun CEPAI utamina dianggo pikeun meungpeuk atanapi nyambungkeun médium dina pipa. Pilih Dual Check Valve tina bahan anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun cai, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida sareng médium sanés.