Klep Bola Bola Dua-Piece Logam

Pedaran pondok:

Standar Ball Valves saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Persyaratan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detil Produk

Tanda Produk

Klep bal API6A CEPAI gaduh sababaraha jinis, sapertos ngambang, trunnion dipasang, klep bal top-entry, sareng sajabana jasa gas, mastikeun tingkat sarat pangluhurna di lingkungan anu béda sapertos suhu tinggi sareng aplikasi tekanan, klep bal CEPAI tiasa nyayogikeun kaku sareng kakuatan anu diperyogikeun di lingkungan khusus pikeun minuhan standar palanggan. Operasi tiasa janten Cacing gear, pneumatik sareng Hidrolik

Spesifikasi Desain:
Standar Ball Valves saluyu sareng API 6A 21th Edisi pangénggalna, sareng nganggo bahan anu cocog pikeun layanan H2S numutkeun standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 Suhu Kelas: LU

Fitur Produk:
◆ Ganda Blok sareng desain Bleed (DBB)
◆ Tilu bagian jinis struktur baja ngajalin, ngarakit anu merenah sareng ngalereskeun
◆ Korsi ngambang antara bal sareng korsi klep anu tiasa pas langkung ketat sareng kinerja panyegelan anu saé
◆ Klep sareng nyetir mékanisme kinerja tinggi, torsi leutik
◆ Aman seuneu, anti statis, batang anti blowout
◆ supersonik nyemprot alloy keras pikeun gerbang sareng korsi desain sealing deui
◆ Lemes atanapi logam dumuk nganggo hardfacing dina bola sareng korsi

Nami Klep Bola
Modél Klep Bal Pneumatik / Klep Bola Éléktrik / Klep Ball Éntri Top / Klep Bal Ngapung
Tekanan 2000PSI ~ 10000PSI
Diameter 2-1 / 16 "~ 9" (52mm ~ 230mm)
Pagawean Tkaisar  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tingkat Bahan AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spésifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Poto Produksi

1
2
3
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami