2017.30.3 Oman Perusahaan Perminyakan

Sambut pisan Tuan Shan ti Oman nganjang ka Cepai

Tanggal 30 Maret 2017, Mr Shan, sutradara umum Perusahaan Jasa Perminyakan Wétan Tengah di Oman, dibarengan ku panarjamah Mr. Wang Lin, ngadatangan Cepai sacara langsung.

Ieu kunjungan Mr Shan ka Cepai anu munggaran. Sateuacan perjalanan nganjang ieu, Liang Yuexing, manajer perdagangan asing perusahaan kami, ngadatangan Perusahaan Jasa Perminyakan Wétan Tengah sareng ngenalkeun pamekaran sareng produk Cepai ka Mr Shan. Kusabab kitu, Mr Shan Penuh ngarep-ngarep perjalanan ieu ka Cepai.

Saatos hiji dinten nganjang, Mr Shan mayar kunjungan anu serius pikeun lokakarya produksi, alat pamariksaan, situs perakitan sareng kualitas sababaraha produk perusahaan. Anjeunna ngagaduhan rundingan bisnis anu jero sareng lengkep sareng Liang Yuexing, manajer departemen bisnis perdagangan luar negeri perusahaan kami. Kadua pihakna parantos ngahontal konsensus kerjasama penjualan anu dihaja.

Sateuacan angkat, Mr Shan muji perusahaan, sareng hoyong perusahaan janten langkung kuat sareng langkung sukses, sareng kerjasama sareng perusahaan bakal tahan lami sareng bungah!

1
2

Pos waktos: Nov-10-2020