18 Maret 2017 - Palanggan Mesir Mr Khaled

Sambut pisan nasabah Mesir Mr Khaled sareng réncangna nganjang ka Cepai

Dina énjing tanggal 18 Maret 2017, opat palanggan Mesir, Mr.Khaled sareng Mr. hangcame ka Kulon pikeun kunjungan sareng pamariksaan, dibarengan ku manajer perdagangan luar negeri Liang Yuexing ..

Dina 2017, perusahaan urang ngadopsi perkenalan bakat dina agenda prioritas. Dina awal taun, perusahaan kami ngarekrut insinyur klep Mesir Mr Adam janten tanggel waler pikeun téknologi klep perusahaan sareng pamekaran pasar Wétan Tengah. . Saatos sababaraha waktos, Mr Adam sapinuhna ngartos kualitas produk sareng kakuatan manufaktur perusahaan kami, sareng ngondang klien Mesir pikeun nganjang ka Cepai.

Saatos kunjungan sareng pamariksaan hiji dinten, Mr Khaled sareng réncangna muji pisan ka perusahaan urang sareng nyatakeun kersa na lebet hubungan bisnis jangka panjang sareng perusahaan klep anu kuat di Cina, sareng ogé daék ngadamel perjanjian sareng Cepai pikeun produksi.

1
2
3

Pos waktos: Nov-10-2020