8 Maret 2017 Bestway oilfield Inc.

Ngabagéakeun pisan Mr.Gus.Dwairy, kapala BESTWAY OILFIELD INC., AS, mingpin rombongan pikeun nganjang ka CEPAI.

Kaping 8 Maret 2017, kapala BESTWAY OILFIELD INC., Mr.Gus Dwairy, Mr.Ronny. Dwairy sareng Mr. Li Lianggen sumping ka Cepai kanggo kunjungan sareng panyilidikan pikeun ngabahas susunan produk mesin minyak bumi dina 2017.

1
2

Dina 2017, sadaya industri mesin minyak bumi kembangan. Saatos Festival Taun Anyar Cina, jumlah pesenan produk domestik sareng asing parantos ningkat. Perusahaan kami ningkatkeun usaha rekrutmen sareng merekrut sajumlah ageung operator téknis lini produksi, anu netepkeun yayasan anu solid pikeun kualitas sareng pangiriman dijamin jumlah pesanan di 2017.

Bestway Oilfield Inc. Amérika Serikat parantos ngadamel pamariksaan ketat ngeunaan produksi, tés, alat-alat perakitan sareng lingkungan produksi perusahaan urang. Éta ogé nyobian kéngingkeun langkung seueur rinci pikeun ngartos prosés sistem kualitas perusahaan urang. Aranjeunna pisan muji kapasitas produksi sareng tingkat manajemén perusahaan urang. Aranjeunna nyatakeun kapercayaan kana produk anu disayogikeun ku Cepai, sareng aranjeunna kersa ngadamel langkung seueur pesenan ka Cepai.

Kami bertekad pikeun ngalakukeun usaha salajengna dina 2017 sareng ngajantenkeun penjualan janten luhur anyar!


Pos waktos: Nov-10-2020