11 Nopémber 2018 stream flo perusahaan di Kanada

Wilujeng sumping Perusahaan Stream Stream Canada nganjang ka cepai

Jam 14:00 pm tanggal 11 Nopémber 2018, Curtis altmiks, sutradara pameseran global Flo Flo Company di Kanada, sareng Trish Nadeau, auditor ranté suplai, dipirig ku Cai Hui, pimpinan umum perusahaan Shanghai, ngadatangan cepai kanggo panyilidikan. Tuan Liang Guihua, Pupuhu cepai, dibarengan haneuteun.

1

Perusahaan Stream Flo didirikeun taun 1969, mangrupikeun distributor peralatan perakitan minyak bumi pangageungna di Kanada, sareng produk na diékspor ka langkung ti 300 nagara di panjuru dunya. Kalayan booming pasar mesin bumi taun ayeuna, bisnis global Stream Flo Company ngembang pesat, kusabab kabutuhan pangembangan, aranjeunna kedah gancang milari langkung seueur klep sareng asesoris di Cina.

Dipirig ku pangurus umum CEAPI, tim Stream Flo Company nalungtik prosés produksi sareng produksi produk CEPAI tina bahan baku, mesin kasar, pangubaran panas, bérés, perakitan, pamariksaan pabrik sareng sababaraha prosés manufaktur. Sapanjang pamariksaan, Trish Nadeau merhatoskeun khusus kana perawatan detail produk CEPAI dina prosés manufaktur, sapertos manajemen katahanan sareng perlindungan penampilan produk sareng sajabina, sareng hasilna saé pisan.

2

Sakabéh prosés pamariksaan pikaresepeun sareng nyugemakeun. Stream Flo Company percanten kana kapasitas produksi CEPAI sareng kamampuan operasi sistem kualitas. Curtis altmiks nyarios yén dina rapat éta anjeunna daék ngahijikeun kerjasama anu ramah sareng koperasi sareng CEPAI. Pupuhu Mr. Liang ogé ngahaturkeun nuhun pisan ka tim Stream Flo anu parantos nyéépkeun waktos ti padamelan sibuk pikeun nganjang ka Cepai. Sareng anjeunna ogé nyatakeun yén CEPAI bakal ngalakukeun langkung seueur usaha dina kualitas produk sareng waktos pangiriman pikeun nyumponan sarat ti Stream Flo Company.

3

Pos waktos: Nov-10-2020