Hormat wilujeng sumping Mr. Paul Wang, Pupuhu C&W International Fabricators of the United States kanggo nganjang ka perusahaan urang, sareng masihan pitunjuk pikeun padamelan urang.

Jam 9:00 enjing dina 7 Maret, Paul Wang, Ketua C&W International Fabricators Amérika Serikat, dipirig ku Zhong Cheng, manajer cabang Shanghai, aranjeunna sumping ka Cepai Group kanggo kunjungan sareng panyilidikan. Tuan Liang Guihua, Pupuhu Grup Cepai, antusias ngiringan anjeunna.

Ti saprak 2017, pasar produk mesin minyak bumi sareng internasional parantos pulih, sareng paménta pikeun mesin minyak bumi, klep sareng produk asesoris di pasar asing ogé ningkat, anu ogé nyandak Grup Cepai pikeun nyumponan kasempetan sareng tantangan anu anyar. 

Kasempetan aya dina pesenan anu ningkat, sedengkeun tangtanganana aya dina kedah teras-terasan ningkatkeun kakuatan komprehensif perusahaan pikeun ngatasi paménta pasar anu robih.

Pupuhu Wang, dipirig ku tanaga manajemén téknis, kualitas sareng manajemén produksi Grup Cepai, sacara saksama nganjang sareng mariksa sacara gembleng prosés ti bahan baku dugi ka béréskeun, pangubaran panas, perakitan sareng pamariksaan. Dina waktos anu sami, anjeunna merhatoskeun unggal perawatan anu jéntré di prosés produksi pikeun mastikeun 100% tingkat kualifikasi produk sareng asesoris.

Pupuhu Wang bungah sareng wareg ku prosés pamariksaan. Anjeunna percanten pisan kana kapasitas produksi Cepai sareng jaminan kualitas, sareng nyatakeun kersa na ngawangun kemitraan jangka panjang sareng kami. Cepai ogé bakal janten icing dina jajan sareng gabung sareng perusahaan C&W!


Waktos Post: Sep-18-2020